Lid worden

Lid worden van MBC Xtrail? Je bent van harte welkom! Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en verzend het. We sturen je zo spoedig mogelijk een bevestiging. Nadat de verschuldigde contributie door ons is ontvangen ontvang je zo spoedig mogelijk de NTFU clublidmaatschapspas. Via sponsor Profile Bleumink aan de Spitaalstraat in Zutphen kunnen Xtrail clubshirts worden gepast en aangekocht tegen inkoopprijs. Je kunt je ook daar opgeven als lid.

Lidmaatschapsmogelijkheden & bijbehorende contributie:

 • Xtrail lidmaatschap
  €50,00 per jaar excl. NTFU lidmaatschap (b.v. al lid van een wielervereniging of reeds NTFU lid), januari – december* Je helpt Xtrail hiermee tevens de trainingsmaterialen en faciliteiten te onderhouden!
 • Volledig Xtrail lidmaatschap
  €75,00 per jaar incl. NTFU lidmaatschap en verzekering van januari t/m december*
 • XL- Xtrail lidmaatschap
  Wil je halverwege het jaar lid worden dan hoef je niet voor het hele lopende jaar te betalen. Je betaalt dan de contributie voor het volgende jaar + €38,- extra voor de periode 1 september t/m 31 december van het lopende jaar. Dit is inclusief NTFU lidmaatschap en verzekering.
 • Jeugdlidmaatschap
  t/m 14 jaar €45,00 per jaar incl. NTFU lidmaatschap januari – december*

* Lidmaatschapsgelden zijn exclusief aanschaf van het verplichte clubshirt korte/lange mouw. De kosten voor de shirts zijn afhankelijk van de maat en het model en verkrijgbaar bij Profile Bleumink aan de Spittaalstraat in Zutphen. Je ontvangt hier ook 15% korting op alle fietsgerelateerde hardwaren!


HELAAS, MOMENTEEL KENNEN WIJ EEN LEDENSTOP!
Met onderstaande formulier kun je enkel je belangstelling aangeven. Er zal geen lidmaatschap worden aangegaan en ook geen contributie worden geheven tot nader bericht.

Aanhef:*
Voorletter(s):*
Naam:*
Geb. datum:
 / 
 / 
E-mail:*
Adres:*
Telefoon:*
-
i.g.v. nood bel:
-
Opties:
Opmerking (aanvulling m.b.t. handicap, aandoening o.i.d.):
Ik heb het club reglement gelezen en ga akkoord!:*
Voer de code hiernaast in: