Sponsors

MBC Xtrail is een gezellige club die zonder al teveel kosten haar leden in staat wil stellen hun passie te beoefenen. Om dat te kunnen doen is sponsoring niet noodzakelijk maar wel zeer welkom! Sponsor worden? Bel eens met de voorzitter op 0575 542299

Profile BleuminkProfile Bleumink – de fietsspecialist!
Als Mountainbiker wil je natuurlijk een goede fiets en bijbehorende accessoires. En wat dacht je van het onderhoud? Bij Profile Bleumink aan de Spittaalstraat in Zutphen vind je behalve MTB’s van Merida en Cube ook een uitgebreid assortiment kleding, schoenen en fietsaccessoires. Ook de Xtrail clubshirts kun je hier passen en afhalen. En wil je gebruik maken van de deskundige werkplaatsmedewerkers voor onderhoud dan krijg je als Xtrail clublid 15% korting op de hardwaren!

Grafiq | communicatie & media design
Goede communicatie is voor iedere onderneming een must. Grafiq in Zutphen is specialist op het gebied van grafische vormgeving en digitale media voor veel MKB-ers in Zutphen en draagt ook zorg voor de Xtrail huisstijl, nieuwsbrieven en website etc. Voor een huisstijl, fotografie of marketingstrategie het juiste adres!

MORE of ME | Family Outfitters
More of Me ZutphenSpeciaal voor de leden heeft More of Me aan het Basseroord 10% korting op de collecties van onder andere Name-it, Noppies, Tumble en Dry, Geisha, G-sus, Petrol, June-D (kids) en onder meer Circle of Trust, ZIP73, Soyaconcept & Petrol voor volwassenen.

HALDO Hout & Bouwmaterialen
houtHaldo levert onder meer het hout voor ons MTB techniekpark! Van fijnbezaagd eikenhout tot een een strakke Douglas schutting. Haldo Hout biedt de producten aan vanuit eigen zagerij voor u op maat waardoor (bijna) alles mogelijk is. Directe inkoop vanaf het bos resulteert in lokaal duurzaam hout en lage kosten!