Xtrail Ladies rijden Last Gear ladies only MTB tocht

Op zondag 1 november 2015 staat er weer een editie van de Ladies Only gepland, een toertocht voor dames; beginnende fietsers maar ook dames die van meer uitdaging houden. Deze MTB toertocht gaat langs verschillende mooie gebieden in en rondom de Loenermark in het Nationale Park Veluwezoom. Sommige delen van het traject is gewoonlijk afgesloten gebied en zijn alleen tijdens deze tocht berijdbaar omdat we daar vergunning voor hebben aangevraagd. Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden: 30 en 50 km. Ben je niet voor een kleintje vervaard; we hebben ook een aantal uitdagende ‘extremes’ in het parcours opgenomen.

Ons doel is een ontspannen en gezellig evenement voor dames te organiseren. De route is geheel uitgepijld. Mocht er onderweg iets zijn; langs het gehele traject wordt de route bewaakt. Onderweg is een rustpost ingericht om weer even op adem te komen. Op de rustpost is ook een fietsenmaker aanwezig die je kunt aanschieten als je pech hebt zodat je niet hoeft te sleutelen.

Douches en kleedruimtes zijn aanwezig. Breng wat geld mee, zodat je naderhand kunt genieten van koffie met zelfgemaakte taart of heerlijke huisgemaakte soep.

Kosten (inclusief verzorging): 30 km €5,- en 50 km €7,-

NTFU en KNWU leden krijgen €1,- korting op vertoon van lidmaatschapspas.

Starttijd: 9.30 – 10.30 uur, snel starten met Scan & Go

Inschrijven kan vooraf via de NTFU of deze link.

Bij al onze inschrijftafels is het mogelijk met Scan & Go te starten. Wil je snel starten, breng je NTFU/KNWU pas mee. Je hoeft geen inschrijfformuliertje meer in te vullen, maar laat je barcode scannen en weg ben je. Tenminste, als je van te voren ook hebt ingeschreven en betaald. Anders moet je je op de dag zelf nog even bij het startbureau inschrijven en betalen. Inschrijven kan vooraf, maar kan ook op de dag zelf!

Starten vanaf het clubgebouw Last Gear, Händelstraat 49, Eerbeek. Er is voldoende ruimte om te parkeren. Bewegwijzering en/of verkeersregelaars wijzen je de weg naar de startlocatie.